Barnängen. Zanesljiva švedska kozmetična blagovna znamka

barnangen_com_swedish_beauty_480x430

Na Švedskem je Barnängen že desetletja znana avtentična blagovna znamka za nego kože, ki poleg učinkovite in uravnotežene nege ponuja edinstveno izkušnjo švedskega življenjskega sloga.

 

Podjetje je leta 1868 v Stockholmu ustanovil švedski trgovec na debelo Johan Wilhelm Holmström. Znamenito trdo milo, ki je zaščitni znak podjetja, je bilo na tržišču predstavljeno leta 1873.

 

Ljudje po vsej državi so cenili prijeten in blagodejen učinek prvovrstnega mila, tako da je Barnängen leta 1876 postal uradni dobavitelj kraljevega dvora.

 

Od takrat so za blagovno znamko Barnängen značilni avtentični in nežni izdelki z naravnimi in pristnimi lastnostmi. Uporabljale in oboževale so jih cele generacije na Švedskem, zaradi česar je Barnängen ena od najbolj slovitih blagovnih znamk.

 

 

Ste vedeli?
Barnängen v švedščini pomeni rajski cvetlični vrt.

Ne preveč. Ne premalo. Ravno prav.

barnangen_com_not_too_much_480x430

Obstaja beseda, ki jo pozna vsak Šved: ''lagom''. Čeprav deluje preprosto, slikovito opisuje življenjski slog, ki v ospredje postavlja uravnoteženost in ravnovesje:

Ne preveliko ne premajhno.
Ne prepočasi ne prehitro.
Ne preveč ne premalo.
Z drugimi besedami – ravno prav.

Uravnotežena nega za uravnoteženo življenje

barnangen_com_balanced_care_480x430

Verjamemo v ravnovesje, zato se v svetu večdimenzionalnosti, ne želimo osredotočiti zgolj na eno samo dimenzijo. Rojstno mesto Barnängena je Stockholm – kraj, kjer se prepletajo narava in tradicija ter urban način življenja in napredna miselnost. 

Ne preveč urbano ne preveč ruralno.

Ne preveč hitro ne preveč umirjeno.

Ravno prav, ali kot bi rekli Švedi: ''lagom''.

Nobeno drugo mesto ne izžareva življenjskega sloga ''lagom'' bolj kot Stockholm. Izraz v švedščini pomeni ravnovesje, zlato sredino in trenutek, ko se počutite ''ravno prav''.
Barnängen je združil učinkovine z nordijskim navdihom in švedsko estetiko v izdelkih za nego kože, ki resnično odražajo ''lagom''. 

Izdelki, ki so hranljivi, a lahki;
dajejo energijo, a tudi sproščajo;
nahranijo, a tudi osvežijo;
navlažijo, a so tudi dolgoobstojni.
Izdelki, ki so intenzivni in obenem nežni.

Verjamemo, da lepota nastane v trenutku, ko se počutite ''ravno prav'' – samozavestno, pristno in v ravnovesju.

Naše poslanstvo je ponuditi uravnoteženo nego za popolno ravnovesje kože.