Navdihnjeni s švedskim stilom življenja

barnangen_com_product_overview_teaser_480x430

Spoznajte naše linije izdelkov: Nordic Care in Nordic Rituals. Medtem ko linija Nordic Care navdih črpa iz narave in podnebja na Švedskem, je linija Nordic Rituals nastala z inspiracijo najbolj cenjenih švedskih tradicij.

Nordic Care linija

Predstavljamo vam linijo kremnih gelov za prhanje in losjonov za nego telesa, prežeto z nordijskimi sestavinami in našo najbolj prepoznavno učinkovino Cold Cream – formulacijo po navdihu legendarnega mila, ki je proslavil trgovsko znamko Barnängen. Izdelki so obogateni z dišavami, ki so poklon nordijskim lepotam, simbolom ženstvenosti in prepoznavnemu načinu življenja.

Nordic Rituals linija

Linija Nordic Rituals, ki je nastala po navdihu nekaterih najstarejših tradicij, kot so savna, ledena kopel, ki se na Švedskem imenuje Bada Isvak ter Midsommar (pozdrav poletju), združuje naravne nordijske sestavine in edinstveni vlažilni serum, ki predstavlja kombinacijo sončničnega in brusničnega olja z dodatkom kamilic ter alantoina. Izdelki, ki so obogateni z dišavami, značilnimi za tradicionalne nordijske rituale, vas popeljejo v čutni svet razkošja in razvajanja v kopelih in pri prhanju.