Prhanje in kopanje

barnangen_com_shower_480x430

Švedi imajo izraz za stanje, ko je vse tako, kot mora biti – ko se počutite "ravno prav". To imenujejo lagom. Izkusite ta novi občutek dobrega počutja s kremnimi geli in z geli za prhanje in kopanje blagovne znamke Barnängen, ki so bili ustvarjeni za čutno razvajanje ter uravnoteženo nego – od trenutka, ko se dotaknete stekleničke z gelom. 

Naši izdelki s prepoznavnimi nordijskimi sestavinami in omamnimi dišavami, ki smo jim dodali legendarno zaščitno kremo Cold Cream in vlažilni serum – bodisi z bogato ali lahkotno teksturo gela – bodo vašo lepotno rutino spremenili v poseben ritual.  

Nordic Care:

Predstavljamo vam linijo kremnih gelov za prhanje Nordic Care, ki je obogatena z nordijskimi sestavinami in našo najbolj prepoznavno učinkovino Cold Cream – formulacijo po navdihu legendarnega mila, ki je proslavilo trgovsko znamko Barnängen. Ustvarili smo kremne gele za zaščito vseh tipov kože:

 

Caring gel za prhanje, za suho in normalno kožo 

Nutritive gel za prhanje, za suho do zelo suho kožo 

Sensitive gel za prhanje, za občutljivo kožo

Nordic Rituals:

Linija Nordic Rituals, ki je nastala po navdihu nekaterih najstarejših tradicij, kot so savna, ledena kopel, ki se na Švedskem imenuje Bada Isvak in Midsommar (pozdrav poletju), združuje naravne nordijske sestavine ter naš edinstven vlažilni serum, ki predstavlja kombinacijo sončničnega in brusničnega olja z dodatkom kamilice ter alantoina. 

 

Gel za prhanje in kopanje Midsommar Glow