Nordic Care linija

Balzam za telo All Over Rescue

 • barnangen_com_nordic_care_all_over_rescue_body_balm_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_caring_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_caring_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_nutritive_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_nutritive_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_sensitive_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_sensitive_body_lotion_970x1400
 • Odkrijte balzam za telo, ki ga preprosto morate imeti, ker je lahek, a hkrati zelo hranljiv. Naš balzam za telo All Over Rescue vsebuje Cold Cream – prepoznavno sestavino Barnängena, ki deluje kot varovalni ščit in se hitro vpija. Rezultat je občutek svilenega dotika. Čudovito lepotilno sredstvo v lončku, ki združuje kombinacijo visoke učinkovitosti in čutnega razvajanja blagodejno vpliva na vse vrste in tipe kože. Bogata kremna tekstura omogoča, da se v trenutku vpije v kožo in jo naredi mehko in nežno, obenem pa ji povrne njeno naravno lepoto. Ponuja celovito nego – od glave do pet, kožo navlaži, obnavlja in ji povrne mehkobo.

   

  Zakaj se Cold Cream (hladna krema) tako imenuje?

  Formula kreme pri nanašanju ponudi ugoden občutek hlajenja in od tod tudi njeno ime.
  Cold Cream

  Preberite več >

 • Negovalni kremni gel za prhanje z lahkotno peno, ki je kot oblaček na koži, ima nežen, a učinkovit čistilni učinek in je ustvarjen za razvajanje. Primeren je za normalno do suho kužo. Pomaga vzdrževati naravno ravnovesje vlage v koži in ji podeli žametni dotik. Negovalni kremni gel za prhanje je obogaten z dodatkom ovsa in vsebuje 5 % zaščitne kreme Cold Cream.

   

  Zakaj je oves tako priljubljen na Švedskem?

  Podnebje na Švedskem je idealno za gojenje najboljšega ovsa, zaradi česar je ta žitarica v švedski kuhinji nenadomestljiva.

   

  Preberite več >

 • Za vsakodnevno razvajanje po prhanju je na voljo lahkoten negovalni losjon za telo. Zaradi svoje nežne formule kožo navlaži od prve uporabe naprej in bistveno izboljša njen tonus. Za čudovito lepo in navlaženo kožo ter občutek popolnega ugodja. Negovalni losjon za telo je obogaten z dodatkom ovsa in vsebuje 5 % zaščitne kreme Cold Cream.

   

  Zakaj je oves tako priljubljen na Švedskem?

  Švedska klima je idealna za gojenje najboljšega ovsa, zaradi česar je ta žitarica v švedski kuhinji nenadomestljiva.

   

  Preberite več >

 • Kremni gel za prhanje, ki vsebuje znatno koncentracijo zaščitne kreme Cold Cream, se odlikuje po blagodejnem čistilnem učinku in je zato ustvarjen za nego suhe do zelo suhe kože, ki jo nežno ogrne v svoj plašč. Pomaga zaščititi naravno ravnovesje vlage in kožo naredi mehko ter voljno. Obogaten je z dodatkom priljubljenih nordijskih robid z Laponske in vsebuje 7 % prepoznavne učinkovine Cold Cream.

   

  Kje lahko najdete nordijske robide?

  Uspevajo na severni polobli, predvsem na območju Arktike in v borealnih gozdovih. 

   

  Preberite več >

 • Po prhanju z negovalnim kremnim gelom lahko podaljšate občutek nege z našim hranilnim losjonom za telo, ki bo poskrbel za dodatno razvajanje s pomirjujočim učinkom. Ponuja intenzivno nego – za čudovit videz, napeto in sijočo kožo. Hranilni losjon za telo je obogaten z dodatkom priljubljenih nordijskih robid z Laponske in vsebuje 7 % prepoznavne učinkovine Cold Cream.

   

  Kje lahko najdete nordijske robide?

  Uspevajo na severni polobli, predvsem na območju Arktike in v borealnih gozdovih.

   

  Preberite več >

 • Kremni gel za prhanje Sensitive, ki je bil razvit posebej za občutljivo kožo, zagotavlja prefinjeno nego z blagim čistilnim in pomirjevalnim učinkom. Pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje vlage in varuje naravno mehkobo kože. Kremni gel za prhanje Sensitive je obogaten z dodatkom bezga, priljubljeno nordijsko cvetlico, in vsebuje 5 % zaščitne kreme Cold Cream.

   

  Zakaj na Švedskem uporabljajo bezeg?

  Zaradi svojega privlačnega vonja se ta cvet najpogosteje uporablja v hrani, pijači in za dekoracijo.

   

  Preberite več >

 • Po prhanju se lahko razvajate z losjonom za telo Sensitive. Kožo ogrne v nežen varovalni plašč, ki prepreči izgubo vlage in ji podeli dolgotrajen občutek mehkobe. Za prijeten svilnato mehek dotik kože, ki se ohrani ves dan. Losjon za telo Sensitive je obogaten z dodatkom bezga, priljubljeno nordijsko cvetlico, in vsebuje 5 % zaščitne kreme Cold Cream.

   

  Zakaj na Švedskem uporabljajo bezeg?

  Zaradi svojega privlačnega vonja se ta cvet najpogosteje uporablja v hrani, pijači in za dekoracijo.

   

  Preberite več >