Nordic Care linija

Oil Intense balzam za telo

 • barnangen_com_nordic_care_all_over_rescue_body_balm_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_caring_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_caring_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_nutritive_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_nutritive_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_sensitive_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_sensitive_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_balans_caring_hand_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_oil_intense_body_balm_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_repairing_hand_cream_970x1400
 • barnangen_com_lycka_nutritive_hand_cream_970x1400
 • Odkrijte balzam za telo, ki ga preprosto morate imeti, ker je lahek, a hkrati zelo hranljiv. Naš balzam za telo All Over Rescue vsebuje Cold Cream – prepoznavno sestavino Barnängena, ki deluje kot varovalni ščit in se hitro vpija. Rezultat je občutek svilenega dotika. Čudovito lepotilno sredstvo v lončku, ki združuje kombinacijo visoke učinkovitosti in čutnega razvajanja blagodejno vpliva na vse vrste in tipe kože. Bogata kremna tekstura omogoča, da se v trenutku vpije v kožo in jo naredi mehko in nežno, obenem pa ji povrne njeno naravno lepoto. Ponuja celovito nego – od glave do pet, kožo navlaži, obnavlja in ji povrne mehkobo.

   

  Zakaj se Cold Cream (hladna krema) tako imenuje?

  Formula kreme pri nanašanju ponudi ugoden občutek hlajenja in od tod tudi njeno ime.
  Cold Cream

  Preberite več >

 • Negovalni kremni gel za prhanje z lahkotno peno, ki je kot oblaček na koži, ima nežen, a učinkovit čistilni učinek in je ustvarjen za razvajanje. Primeren je za normalno do suho kužo. Pomaga vzdrževati naravno ravnovesje vlage v koži in ji podeli žametni dotik. Negovalni kremni gel za prhanje je obogaten z dodatkom ovsa in vsebuje 5 % zaščitne kreme Cold Cream.

   

  Zakaj je oves tako priljubljen na Švedskem?

  Podnebje na Švedskem je idealno za gojenje najboljšega ovsa, zaradi česar je ta žitarica v švedski kuhinji nenadomestljiva.

   

  Preberite več >

 • Za vsakodnevno razvajanje po prhanju je na voljo lahkoten negovalni losjon za telo. Zaradi svoje nežne formule kožo navlaži od prve uporabe naprej in bistveno izboljša njen tonus. Za čudovito lepo in navlaženo kožo ter občutek popolnega ugodja. Negovalni losjon za telo je obogaten z dodatkom ovsa in vsebuje 5 % zaščitne kreme Cold Cream.

   

  Zakaj je oves tako priljubljen na Švedskem?

  Švedska klima je idealna za gojenje najboljšega ovsa, zaradi česar je ta žitarica v švedski kuhinji nenadomestljiva.

   

  Preberite več >

 • Kremni gel za prhanje, ki vsebuje znatno koncentracijo zaščitne kreme Cold Cream, se odlikuje po blagodejnem čistilnem učinku in je zato ustvarjen za nego suhe do zelo suhe kože, ki jo nežno ogrne v svoj plašč. Pomaga zaščititi naravno ravnovesje vlage in kožo naredi mehko ter voljno. Obogaten je z dodatkom priljubljenih nordijskih robid z Laponske in vsebuje 7 % prepoznavne učinkovine Cold Cream.

   

  Kje lahko najdete nordijske robide?

  Uspevajo na severni polobli, predvsem na območju Arktike in v borealnih gozdovih. 

   

  Preberite več >

 • Po prhanju z negovalnim kremnim gelom lahko podaljšate občutek nege z našim hranilnim losjonom za telo, ki bo poskrbel za dodatno razvajanje s pomirjujočim učinkom. Ponuja intenzivno nego – za čudovit videz, napeto in sijočo kožo. Hranilni losjon za telo je obogaten z dodatkom priljubljenih nordijskih robid z Laponske in vsebuje 7 % prepoznavne učinkovine Cold Cream.

   

  Kje lahko najdete nordijske robide?

  Uspevajo na severni polobli, predvsem na območju Arktike in v borealnih gozdovih.

   

  Preberite več >

 • Kremni gel za prhanje Sensitive, ki je bil razvit posebej za občutljivo kožo, zagotavlja prefinjeno nego z blagim čistilnim in pomirjevalnim učinkom. Pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje vlage in varuje naravno mehkobo kože. Kremni gel za prhanje Sensitive je obogaten z dodatkom bezga, priljubljeno nordijsko cvetlico, in vsebuje 5 % zaščitne kreme Cold Cream.

   

  Zakaj na Švedskem uporabljajo bezeg?

  Zaradi svojega privlačnega vonja se ta cvet najpogosteje uporablja v hrani, pijači in za dekoracijo.

   

  Preberite več >

 • Po prhanju se lahko razvajate z losjonom za telo Sensitive. Kožo ogrne v nežen varovalni plašč, ki prepreči izgubo vlage in ji podeli dolgotrajen občutek mehkobe. Za prijeten svilnato mehek dotik kože, ki se ohrani ves dan. Losjon za telo Sensitive je obogaten z dodatkom bezga, priljubljeno nordijsko cvetlico, in vsebuje 5 % zaščitne kreme Cold Cream.

   

  Zakaj na Švedskem uporabljajo bezeg?

  Zaradi svojega privlačnega vonja se ta cvet najpogosteje uporablja v hrani, pijači in za dekoracijo.

   

  Preberite več >

 • Podaljšajte občutek uravnotežene nege svoje kože z negovalno kremo za roke Balans, ki bo poskrbela, da bodo vaše roke mehke ves dan. Izdelek je razvit posebej za zaščito in hidratacijo suhih rok, obenem pa zagotavlja popolno in uravnoteženo nego. Naša negovalna krema za roke Balans je obogatena z izvlečkom plavice in 5 % zaščitne kreme Cold Cream, poleg tega pa ne vsebuje parabenov ali silikonov.

  Negovalna krema za roke Balans z vegansko formulo in 95 % sestavin naravnega izvora zagotavlja visokoučinkovito nego kože.

   

  Ali ste vedeli?

  Balans v švedščini pomeni ravnovesje. To ravnovesje je zajeto v naši formuli z izvlečkom plavice – tradicionalne cvetlice, ki jo Švedi dodajo svojim vencem ob praznovanju prihoda poletja (midsommar).

  Preberite več>

 • Preizkusite balzam za telo Oil Intense. Ta čudovit izdelek za nego kože je obogaten z oljem divje vrtnice in našo znamenito sestavino Cold Cream, ki zaščiti in obnovi kožo, obenem pa se hitro vpije.

   

  Visokoučinkovit balzam za telo bo razvajal vaša čutila, obenem pa zagotavlja obnovo zelo suhe kože in ji povrne naravno lepoto. Zaradi svoje lahkotne teksture se balzam v trenutku vpije, obenem pa zagotavlja popolno vlaženje kože.

   

  Balzam za telo Oil Intense z vegansko formulo in 95 % sestavin naravnega izvora zagotavlja visokoučinkovito nego kože.

   

  Kje lahko najdete divje vrtnice?


  Divje vrtnice rastejo na travnikih ob švedski obali. Te nežne in aromatične cvetlice v času cvetenja oddajajo čudovit vonj.

   

  Preberite več >

 • Odkrijte novo obnovitveno kremo za roke Barnängen SOS Vård, ki obnovi ter pomiri zelo suho in hrapavo kožo, obenem pa jo vlaži ves dan. Krema za roke Barnängen SOS Vård je obogatena z nordijskim bombažem in 10 % zaščitne kreme Cold Cream, poleg tega ne vsebuje parabenov, silikonov ali dišav.

   

  Ali ste vedeli?

  Vard v švedščini pomeni nega. To nego zagotavlja nordijski bombaž, ki okrepi naravni zaščitni sloj in pomiri tudi najbolj občutljive tipe kože.

  Preberite več >

 • Vzemite si čas za razvajanje svoje duše in svojih rok. Svoji vsakodnevni rutini dodajte hranilno kremo za roke Lycka, ki bo vaše roke negovala in razvajala s popolno srečo. Izdelek, ki je obogaten z izvlečkom marjetice in 7 % zaščitne kreme Cold Cream, je namenjen negi zelo suhih rok, poleg tega ne vsebuje parabenov ali silikonov.

  Hranilna krema za roke Lycka z vegansko formulo in 95 % sestavin naravnega izvora zagotavlja visokoučinkovito nego kože.

   

  Ali ste vedeli?


  Lycka (kar v švedščini pomeni sreča) se razprostira po podeželju švedske pokrajine Skane z bleščečimi marjeticami, ki so od leta 1909 tudi uradna cvetlica pokrajine.

  Preberite več>