Nordic Rituals linija

Gel za prhanje in kopanje Midsommar Glow

 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_body_oil_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_sauna_relax_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_glacier_breeze_shower_and_bath_gel_970x1400
 • Uživajte v nordijskem ritualu Midsommar in pozdravite poletje z našim gelom za kopanje in prhanje Midsommar Glow. Kožo nežno očisti in jo ogrne v varovalni plašč, obenem jo naredi svilnato mehko. Gel za prhanje in kopanje Midsommar Glow vsebuje prefinjena cvetlična olja, dodali pa smo mu tudi naš zaščitni vlažilni serum. 

   

  Kaj je Midsommar?

  Midsommar je najbolj priljubljena švedska tradicija – proslavitev prihoda poletja.

   

  Preberite več >

 • Razvajajte se z oljem za telo Midsommar Glow ter si privoščite intenzivno in dolgotrajno hranilno nego. Dragoceno olje ohrani hidrolipidno ravnovesje, v kožo se dobro vpija in jo naredi sijočo – ves dan. Za dotik svilnato mehke kože in občutek poletja, ki traja vse leto. Olje za telo Midsommar Glow je obogateno s cvetličnimi olji in z edinstvenim oljnim serumom.

   

  Kaj je Midsommar?

  Midsommar je najbolj priljubljena švedska tradicija – proslavitev prihoda poletja.

   

  Preberite več >

 • Razvajajte se z gelom za kopanje in prhanje Sauna Relax po navdihu nordijskega očiščevalnega obreda savne, ki kožo očisti in jo naredi mehko. S svojo edinstveno formulo, ki smo ji dodali dragocena olja, omogoča popoln občutek sprostitve in pobega od stresnega vsakdana. Misli se zbistrijo, koža pa je osvežena in zaščitena. Za popoln občutek ugodja. Gel za prhanje in kopanje Sauna Relax vsebuje izvleček breze in je obogaten z našim edinstvenim vlažilnim serumom.

   

  Zakaj imajo na Švedskem radi savno?

  Trenutki sprostitve pri temperaturi tudi do 90 °C pomenijo popolno razstrupljanje in odplavijo ves stres ter utrujenost.

   

  Preberite več >

 • Izkusite znameniti nordijski ritual Bada Isvak, ki vam ga bo pričaral osvežilni gel za prhanje in kopanje Glacier Breeze. Kožo v trenutku poživi in jo očisti, ob tem pa ponuja pravo ravnovesje nege in osvežitve. Po prhanju bo vaša koža čudovita na dotik. Gel za prhanje in kopanje Glacier Breeze vsebuje edinstveno formulo naravne morske soli in vlažilnega seruma. Spominja na vonj ledene vode, ki vas objame ob izhodu iz savne.

   

  Kaj je Bada Isvak?

  Krepčilen skok v luknjo v ledu – zimska tradicija mnogih hrabrih Švedov.

   

  Preberite več >