sestavine

Prepoznavna tehnologija

Izdelki blagovne znamke Barnängen predstavljajo ravno pravo kombinacijo narave in znanosti. Naše sofisticirane formule za nego kože zagotavljajo dolgotrajno zaščito in odlično dopolnjujejo nordijske sestavine. 

Zaščitna krema Cold Cream

 

Cold Cream je starodavni recept, ki je dobro znan že stoletja. Njegova skrivnost je v posebni sestavi: vlažilna emulzija, ki vsebuje rožnato vodo, čebelji vosek in lipide. Cold Cream je bila prva tovrstna kozmetična emulzija in je znana že tisoč let kot izredno učinkovita krema za nego in zaščito kože, ki v primerjavi z olji ponuja občutek lahkotnejše nege.
Naša originalna formula trdega mila Barnängen je vsebovala podobne učinkovine, zato smo se odločili, da njeno tehnologijo nekoliko spremenimo, in ustvarili smo prepoznavno hladno kremo – Cold Cream. Formula vsebuje čebelji vosek in glicerin, ki imata funkcijo vlažilnega sredstva, poleg tega pa še sončnično olje, alantoin ter kamilico, ki imajo pomirjujoč učinek. Zaščitna krema Cold Cream je zasnovana za zaščito in nego kože. Naša patentirana in izjemno učinkovita tehnologija Cold Cream je sestavni del vseh naših izdelkov, da bi tako ponudili najboljšo zaščito za kožo – za čudovito uravnoteženost ter popolno ravnovesje.
Ali veste, kako je izdelek Cold Cream dobil svoje ime? Po svojih lastnostih hlajenja, osvežitve in lahkotnega občutka na koži, ki ga formula ustvari ob uporabi kreme.

Vlažilni serum

 

Zaščitni vlažilni serum temelji na tehnologiji, ki smo jo uporabili za naš izdelek Cold Cream.
Vlažilni serum predstavlja kombinacijo sončničnega in brusničnega olja, poleg tega pa vsebuje še alantoin. Zagotavlja sofisticirano zaščito in koži podeli občutek svilnato mehkega dotika. Vlažilni serum predstavlja visokokoncentrirano učinkovino naših formul za linijo Nordic Ritual – za intenzivno zaščito kože.